Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Persondatapolitik

Vi vil gerne at du føler dig tryg når du handler hos Jydsk Legetøj.dk og derfor vil vi informerer dig om, til hvilke formål dine personoplysninger indsamles og anvendes, samt oplyse dig om dine rettigheder.


Persondatapolitikken gælder for personoplysninger som du afgiver til os, eller som vi indsamler via jydsk legetøjs hjemmeside. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du at Jydsk legetøj behandler dine personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik. Jydsk legetøj, Randersvej 26, 9500 Hobro er dataansvarlig for dine givne personoplysninger og al henvendelse skal ske hertil.


Når du besøger hjemmesiden indsamler vi automatisk oplysninger om dig, fx. hvilken type browser du bruger, søgetermer du bruger på hjemmesiden, hvilke sider du besøger, din ip adresse og informationer om din computer. indsamling af oplysninger på hjemmesiden sker ved brug af cookies. formålet er at optimerer brugeroplevelsen og funktionen af hjemmesiden, samt at foretage målrettet markedsføring via sociale medier (Såsom Facebook) og søgetjenester ( såsom Google) Behandlingen er nødvendig for at vi kan varetage vores interesser i løbende forbedring af hjemmesiden og vise dig relevante tilbud.


Når du køber et produkt på hjemmesiden indsamler vi oplysninger om sig som du selv afgiver. Fx. navn, adresse, e-mail adresse, telefonnummer, betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og evt. leverings ønsker. Formålet er, at vi kan leverer de bestilte produkter og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder med at returnerer og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav til bogføring og regnskab.


Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev indsamler vi oplysninger om dit navn, e-mail adresse og de præferencer du selv har angivet. Formålet er, at vi kan varetage vores interesse i at sende dig nyhedsbrev.


Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefon nummer samt ordrenummer og leveringsønsker videregives til vores transportører som eksempelvis Post Nord. GLS og DAO, der står for leveringen af de købte varer til dig.


Vi anvender eksterne samarbejdspartnere såsom Google Analytics v. Google LLC. og Facebook Inc. Disse er begge etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerenes certificering under EU-U.S. Privacy Shield. jfr. EU Persondataforordningen art. 45


Dine rettigheder;
Retten til indsigt. Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysninger om blandt andet, hvilke oplysninger har registeret om dig. Hviket formål registeret tjener. Hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
Såfremt du bliver opmærksom på at der er fejl i de oplysninger som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive koorigeret.
Hvis du har oprettet dig som kunde, kan du under ; log in; på hjemmesiden, selv rette i dine oplysninger.
Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke du har givet os. Det bedes gøres skriftligt.
Du har ret til og kan til enhver tid indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5 1300 København K.


Skulle du have spørgsmål eller bemærkninger til denne persondatapolitik, kan du kontakte
Jydsk Legetøj
Randersvej 26, 9500 Hobro
Tlf. 21666231
E-mail: info@jydsklegetoej.dk